Back to Top

Dorpsstraat 4 - 8200 Brugge

De samenwerking met de ceremoniemeester verloopt in verschillende stappen.

 

In de eerste plaats komen bruid en bruidegom samen met Nancy. Ze bespreken er samen hun wensen en ideeën, en bekijken wat haalbaar is. Uiteraard kan het bruidspaar daarbij rekenen op alle denkbare advies: in verband met bruidswagens en feestlocaties, trouwringen, fotografie, bloemen, kledij, drukwerk, enzovoort.

 

In een tweede stap brengt Nancy alle informatie daarna samen in een draaiboek. Tijdens een volgend gesprek krijgt het draaiboek dan vaste vorm, met een concrete tijdsindeling van de hele huwelijksdag: het ophalen van bruidegom, suite en bruid, vervoer naar stadhuis en/of kerk, begeleiding van de plechtigheden ter plaatse, fotosessie, receptie, avondfeest, noem maar op.

 

Op de heuglijke dag zelf is de ceremoniemeester een uur vooraf aanwezig. Het huwelijkspaar en de familie krijgen eerst nog een woordje uitleg, onder meer rond het verloop van de plechtigheden in stadhuis en/of kerk. Daarna ziet ceremoniemeester Nancy Claeys erop toe dat alles de hele dag lang – zoals besproken met het bruidspaar – volgens de regels van de kunst verloopt. De taak van de ceremoniemeester eindigt pas op het moment dat de receptie of het avondfeest begint.